Datum: 17-10-2021 - 21:31
16
aug
'14

Gezellig FHS-Shantykoorfestival druk bezocht. (74 foto's en filmpje)

Vlak voor de start spetterde het nog even maar toen om 11.15 uur pastoor Goumans en dominee van der Weide met humor het FHS-Shantykorenfestival opende begon de zon voorzichtig te schijnen voor de editie van 2014! De rest van de dag bleef het gelukkig droog en kwamen vele bezoekers...

kijken en luisteren na de acht koren, die meerdere keren optraden op de vier opgestelde podiums in het centrum van het dorp. De organisatie voor dit unieke evenement in Hart van de Bollenstreek was dit jaar in handen van Shantykoor 't Bollenhart en de hoofdsponsor was alweer voor het vijfde jaar Flexible Human Services.

Het hoofdpodium stond in de tuin van de Witte Kerk en daar was de opening en de gezamenlijke gezongen sluiting na een gezellige en muzikale dag. De deelnemende koren waren: Shantykoor de Zilk, De Noordwijkers, 't Joppekoor uit Warmond, Shantykoor Stadskanaal, Shantykoor Almere, Shantykoor VOC uit Vijfhuizen, Shantykoor Skomjend Wiid uit Bolsward en Shantykoor 't Bollenhart uit Noordwijkerhout.

Foto's en filmpje redactie BON. (filmpje met de opening, alle koren en de gezamenlijke sluiting)