Datum: 04-12-2021 - 23:32
10
aug
'14

VVSB wint ruim met 0-7 van Vitesse '22.

VVSB heeft in haar vierde wedstrijd flink uitgehaald. Tweedeklasser Vitesse'22 bleef in eigen huis achter met een 0-7 nederlaag. Na doelpunten voor de rust van Koen Bosma en Giovialli Serbony, schoten Tomas Tavilla (2), Maikey Parami (2) en Michael van Laere VVSB naar een ruime overwinning....

Na eerdere oefenwedstrijden tegen top- en hoofdklassers werd er ditmaal geoefend tegen een tweedeklasser. De wedstrijd stond voor VVSB in het teken van geen kansen weggeven en zelf proberen de score hoog op te laten lopen.

Vitesse'22 kon het eerste half uur redelijk de boel dichthouden. VVSB had moeite om de gaten in de defensie te vinden. Toch wist Koen Bosma de score te openen. Na een kort genomen corner van Vladimir Jozic, schoot de linksbuiten van VVSB raak laag in de lange hoek. Net voor de rust kwam VVSB voor de tweede keer tot scoren. Giovialli Serbony werd met een steekbal alleen op de doelman van Vitesse'22 gestuurd en rondde uitstekend af.

In de tweede helft liet VVSB weinig heel van Vitesse'22. Al snel tikte invaller Tomas Tavilla de bal binnen na een scrimmage. Andere invaller Maikey Parami had ook al snel zijn doelpunt binnen. Na een uitstekende voorzet van Michael van Laere kopte de spits raak. Na dit doelpunt van Parami was het verzet van Vitesse'22 echt gebroken. VVSB combineerde er rustig op los en liet bij vlagen mooi verzorgd voetbal zien. Met nog doelpunten van Tavilla (individuele actie), Parami (schot) en Michael van Laere (schot) schroefde VVSB de score op tot 0-7.

VVSB zal nog één keer oefenen voor de wedstrijd op 24 augustus tegen Hercules in Utrecht. Op 17 augustus zal er geoefend worden tegen hoofdklasser Quick uit Den Haag. De wedstrijd zal in Noordwijkerhout beginnen om 14.00u.

Vitesse'22 - VVSB 0-7: 23' Bosma 0-1, 44' Serbony 0-2, 49' Tavilla 0-3, 55' Parami 0-4, 67' Tavilla 0-5, 81' Parami 0-6, 85' Van Laere 0-7.

VVSB: Pouw (46' Duivenvoorde), Berdai (46' Hogenboom), Van der Slot, Kraaijvanger, De Rijk (46' Vijlbrief), Jozic, Tichem (46' Warmerdam), Van Niel (46' Tavilla), Van Laere, Serbony (46' Parami), Bosma.

Tekst: Stefan van den Burg.

Helaas geen foto's dit keer.