Datum: 17-02-2020 - 17:09
03
aug
'14

VVSB speelt gelijk tegen Quick Boys.

In de tweede oefenwedstrijd voor VVSB hebben de Noordwijkerhouters een gelijkspel geboekt tegen Quick Boys. Voor de rust schoot Koen Bosma VVSB via een vrije trap op een voorsprong. Deze voorsprong werd gelijk getrokken in de tweede helft door Jeroen Ketting van Quick Boys...

In een gelijkopgaande eerste helft kregen beide ploegen al vroeg de kansen op de openingstreffer. Tommy Bekooij en Yordi Teijsse waren voor Quick Boys dichtbij, maar zij wisten niet de bal tot een doelpunt te promoveren. Aan de andere kant was Koen Bosma met een aantal afstandsschoten gevaarlijk, maar doelman Erwin Friebel stond goed op zijn post.

In de 36e minuut was het dan wel raak voor VVSB. Uit een vrije trap was het diezelfde Bosma die zijn ploeg op voorsprong schoot. Zijn bal verdween onhoudbaar in de lange hoek.

De tweede helft bleef op en neer gaan, maar hier kwamen minder kansen uit voort dan de eerste helft. VVSB was nog gevaarlijk via Bosma en invaller Giovialli Serbony. Quick Boys zag een halve omhaal gekeerd worden door Joey Pouw. De gasten uit Katwijk scoorden nog wel de gelijkmaker. Met een crossbal bracht Ravensbergen, Jeroen Ketting in stelling en hij stiftte de bal over doelman Pouw heen. Ketting bracht hiermee de eindstand op 1-1.

De volgende oefenwedstrijd voor VVSB is op dinsdag 5 augustus thuis tegen Rijnsburgse Boys om 19.30u. Op zondag 10 augustus gaat de reis naar Castricum om daar om 14.00u te spelen tegen Vitesse'22. De laatste oefenwedstrijd is op zondag 17 augustus thuis tegen Quick. De wedstrijd zal ook om 14.00u starten.

VVSB - Quick Boys 1-1: 36' Bosma 1-0, 76' Ketting 1-1.

 

VVSB: Pouw, Berdai (46' De Rijk), Van der Slot, Kraaijvanger, Vijlbrief, Jozic (60' Tichem), Ruigrok, Van Niel, Van Laere (46' Tavilla), Parami (46' Serbony), Bosma (85' Parami).

Tekst: Stefan van den Burg.

Foto PR.