26
jul
'14

6 en 7 september 3e editie beurs "Goed Leven in de Bollenstreek" op Tespelduyn.

Al weer voor de derde keer organiseren wij de lifestylebeurs Goed Leven in de Bollenstreek. Op het terrein van het groene landgoed Tespelduyn laten diverse bedrijven uit de regio in twee dagen tijd de inwoners van de Bollenstreek kennismaken met alle producten die het leven...

van de mens veraangenamen. Ook uw bedrijf kan hierbij aanwezig zijn.

Onze gedachte bij de organisatie van GOED LEVEN in de BOLLENSTREEK is dat er ontzettend veel kwaliteitsbedrijven in de regio zijn gevestigd, maar dat de consument slechts het topje van de ijsberg kent. Door bedrijven, die iets te bieden hebben op het gebied van tuinen, interieurs, badkamers en keukens, onderhoud van huis en tuin, (duurzaam) vervoer en nice-to-haves samen te brengen op deze lifestylebeurs kan de consument kennismaken met de keuze en kwaliteit van alles wat er te vinden is in eigen dorp en streek.

In de prachtige omgeving van Landgoed Tespelduyn kunt u klanten en relaties ontvangen en nieuwe klanten ontmoeten. Voor de consument is het belangrijk dat u producten of diensten tentoonstelt, die bijdragen aan de kwaliteit van leven. Iets wat je altijd al had willen hebben, maar niet wist waar je het in de eigen streek zou kunnen vinden. Uiteraard kunt u uw producten of diensten op deze tweedaagse beurs ook verkopen.

Vorig jaar trokken wij meer dan 2500 bezoekers! Wij hebben gemerkt dat de bezoeker ook graag kennis opdoet van hoe materialen kunnen worden gebruikt of hoe een product nu precies werkt. Wij vragen u daarom – in overleg met de organisatie – voorstellen te doen voor bijvoorbeeld workshops of demonstraties. De verschillende activiteiten kunnen dan op elkaar worden afgestemd en in de pr worden meegenomen.

In het bijgevoegde deelnamereglement vindt u de voorwaarden voor deelname. In de regionale media zal aandacht worden besteed aan GOED LEVEN in de BOLLENSTREEK. Verder zal de lifestylebeurs door de gehele Bollenstreek met banners en spandoeken worden aangekondigd.

Op www.goedlevenindebollenstreek.nl en www.facebook.com/bollenstreek.goedleven worden de deelnemende bedrijven aan het publiek voorgesteld en kunnen de activiteiten worden gedeeld.

 

Door het inschrijfformulier per ommegaande terug te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., verzekert u uw bedrijf van deelname. Tot ziens op Landgoed Tespelduyn op 6 en 7 september. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met één van de volgende personen:
Landgoed & Golfbaan Tespelduyn Peter Duivenvoorde 06 4223 9088
Meeuwenoord Steengoed Chris Meeuwenoord 06 2061 3623
Cultuurtechnisch Loonbedrijf André Geerlings 06 2297 4357

 

Foto's van 2013 in de fotogalerij zijn redactie van BON.

De beurs is speciaal voor bezoekers die bezig zijn met hun woonomgeving en in een gezellige sfeer net iets leukers en mooiers willen vinden dan de standaardinrichting van hun woonomgeving, waarbij kennis en materialen zonder zorgen door lokale bedrijven wordt geleverd. Zie ook www.goedlevenbollenstreek.nl.

 

Inhoud van de beurs:

In een prachtige sfeervolle setting met feestelijke pagodetenten rond de bebouwing van Landgoed Tespelduyn treft u een beurs met kennis, informatie, leuke arrangementen, specifieke shows, een rondrit over Tespelduyn met aandacht voor het unieke uitzicht over de hele Bollenstreek vanaf “de Terp”, golfen, jeu de boules en meer beleving.

 

De standhouders zijn allen regionale ondernemers die elkaar aanvullen op hun eigen vakgebied. U kunt op de beurs terecht voor alle inspiratie en techniek in en rond uw huis. Er is advies te vinden van aankoop tot renovatie.

 

Entree en parkeren zijn gratis, de routeborden naar Tespelduyn leiden u rechtstreeks naar deze unieke gebeurtenis!

 

Data en tijden:

Zaterdag 21 september van 14:00 tot 20:00 uur

Zondag 22 september van 11:00 tot 17:00 uur