Datum: 14-08-2020 - 04:00
10
aug
'14

Eerste dag van 12e editie Noordwijkerhout Culinair een zonnig succes. (105 foto's)

Alle deelnemers waren er zaterdagmiddag om 17.00 uur weer klaar voor rondom de Witte kerk en dit voor de 12e editie van Noordwijkerhout Culinair. Het zag er die avond en ochtend daarvoor niet zo best uit, de regen viel met bakken uit de lucht. Maar gelukkig scheen om 17.00 uur....

de zon en kon de eerste dag van Noordwijkerhout Culinair onder zonnige omstandigheden van start gaan. Heeft u de eerste dag gemist, vandaag zondag 10 augustus, kunt u vanaf 15.00 uur tot 21.00 uur ook weer terecht in het centrum van Noordwijkerhout voor een hapje en een drankje en een heleboel gezelligheid en hopelijk weer mooi weer.

Voor de kinderen wordt er dit jaar door de stichting Vrienden van de Witte Kerk een heus “Kids Culinair” georganiseerd, waar uiteraard naast gespeeld, ook lekker gegeten kan worden door de jonge bezoekers. Naast al dat lekkere eten & drinken gaan de deelnemende ondernemers onderling de strijd aan om de felbegeerde prijs de “Kokkerhout Culinair trofee” waarbij naast de vakjury, ook het publiek weer stemrecht heeft.

Stem op uw favoriete gerecht, op de volgens u mooiste tent of op de leukste bediening …… Wie o wie gaat er dit jaar met deze eretitel naar huis? Zondag rond 20.00 uur is de prijsuitreiking van de “Kokkerhout Culinair trofee” waarna men nog een uurtje doorgaat.

Deelnemers 2014:
Restaurant ZegersHet Feest van HarryToMeat Bij de BurenCatering Bij de BurenFlamingo BowlingCafé van der Geest Restaurant Landgoed TespelduynRestaurant Hudson – Vrienden van de Witte Kerk met Kids Culinair - Homemade Food & Beverage – Invitation Indian restaurant – Het Wapen van Noordwijkerhout – Lunchroom Arthur – Toko Dapur Indonesia.

Foto PR