Datum: 17-09-2021 - 09:51
21
jul
'14

Welke topvrijwilliger verdient volgens u een lintje?

Misschien kent u iemand die zich al jarenlang vrijwillig inzet voor Noordwijkerhout, De Zilk of zelfs daarbuiten. Iemand die veel gedaan heeft voor een vereniging, voor de kerk, een stichting of voor een goed doel, wijkvereniging, mantelzorg. Bedenk wat hij of zij eigenlijk allemaal deed...

en hoe lang al. Hoeveel tijd is hieraan besteed en is hij of zij er nog steeds druk mee? Zou die inwoner misschien in aanmerking kunnen komen voor een Koninklijke onderscheiding? 

Wat zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar inwoners die hierdoor in aanmerking kunnen komen voor een Koninklijke onderscheiding. Er bestaat een speciaal aanvraagformulier, dat via www.lintjes.nl gedownload kan worden. Het is gebruikelijk dat een voorstel door enkele personen wordt ondersteund. Deze ondersteuner schrijft in een brief waarom hij/zij vindt dat degene een lintje verdient. Het is de bedoeling dat het voorstel geheim blijft. Houdt hier a.u.b. rekening mee. 

Voordragen.
Als u van plan bent iemand voor te dragen, neem dan eerst contact op met mevr. M. Does, van de eenheid Bestuurssecretariaat en Kabinetszaken via 0252 343 706. Aanvragen voor de lintjesregen van 2015 kunnen nog worden ingediend. Complete voorstellen moeten vóór 23 augustus a.s. bij de burgemeester ontvangen zijn.

Foto BON > Lintjesregen van 2014.