Datum: 14-08-2020 - 13:18
20
jul
'14

Zaterdag 2 augustus is het in Noordwijkerhout weer clowntjesdag.

Op zaterdag 2 augustus wordt de alweer 20e editie van clowntjesdag gevierd in het dorp van Noordwijkerhout. Evenals andere jaren zijn kinderen t/m de leeftijd van 12 jaar welkom in ons dorp. Vanaf 10:30 tot 15:45 uur staat het schminkteam van ODI klaar om kinderen te schminken...

De schminkstands staan in de Dorpsstraat bij het pand van de oude fotograaf en in de Zeestraat. Na het schminken krijgen zij een deelname kaart, waarmee zij gratis deel kunnen nemen aan de activiteiten van 11:00 tot 16:00. Een stormbaan van wel 17,5 meter zal op het marktplein staan! Een circusact, springkussen en andere spellen staan verspreid in het dorp.

Natuurlijk ontbreekt een echte clown er ook niet aan! We hopen natuurlijk op een warme dag en om die door te komen kun je met je deelnamekaart bij verschillende winkeliers iets te drinken of te snoepen afhalen. Natuurlijk ga je ook op de foto met de fotoclown (fotograaf Sjaak Weijers) zodat deze leuke ervaring wordt vastgelegd. Hierbij is er een nieuwe achtergrond voor de foto's geschilderd door de Noordwijkerhoutse kunstenares Wilma Diesveld.

Vergeet niet je clownspak aan te trekken, dit maakt het extra leuk! Graag tot ziens op zaterdag 2 augustus in het centrum van Noordwijkerhout!

Foto redactie BON