Datum: 01-02-2023 - 09:40
17
jul
'14

Auto brandt uit op de Brink, politie arresteert dronken man.(24 foto's-filmpje - update 17-7)

Om 02.09 uur kwam er een brandmelding binnen van een auto die in de brand stond op de Brink langs de Herenweg. De brandweer en politie waren snel ter plaatse, de brandweer kon niet voorkomen dat de auto volledig uitbrandde. Een daarnaast geparkeerde bus kon kon men door...

nat te houden redden, deze auto liep door de brand wel hitteschade op. Een aanwezige dronken man gedroeg zich in de omgeving van de brand zeer opvallend en hij viel op een gegeven moment zelfs de politie lastig waarop de man werd gearresteerd en meegenomen. De politie onderzoekt nog of de man met de brand iets van doen heeft. Wat de oorzaak is van de brand en wie de eigenaar is van de auto is nog niet bekend.

Update 17-7 politiebericht.
De redactie van BON ging vanmorgen een foto bij daglicht maken van het autowrak en trof daar de uitgebrande auto en toevallig ook een beteuterde buitenlandse eigenaresse aan. Uit een eerste politieonderzoek blijkt volgens een woordvoerder dat het hele gebeuren om een echtelijke ruzie (eigenaresse en de gearresteerde man) gaat, de politie onderzoekt de zaak nog verder.

Foto's (update foto autowrak overdag) en filmpje redactie BON