Datum: 26-11-2022 - 19:32
17
jul
'14

RegioBank opent binnenkort haar deuren in Noordwijkerhout.

In het pand aan de Gieterij 56 op Gravendam wordt nu nog druk verbouwd en geschilderd. In augustus zullen de deuren voor de klanten opengaan. RegioBank Noordwijkerhout is een samenwerkingsverband tussen Jaap Beunder, Administratie & Advies en Van der Geest & Drost Assurantiën...

Mede initiatiefnemer, Jaap Beunder, is al vanaf januari 2014 bezig met zijn plannen om in Noordwijkerhout een bankkantoor te openen. Jaap Beunder zegt dat er veel klanten teleurgesteld en ontevreden zijn over hun huidige bank, omdat het contact verdwenen is. En juist dat gaan wij veranderen !!!

De RegioBank Noordwijkerhout staat voor direct en persoonlijk contact met een zelfstandig adviseur die echt ondernemend is. Daarnaast is RegioBank een solide bank met heldere producten en concurrerende tarieven.

Alain Drost, Van der Geest & Drost Assurantiën, geeft aan dat de producten en diensten van de RegioBank een uitstekende aanvulling zal zijn voor onze bestaande relaties. De aan te bieden bankzaken zijn de ontbrekende schakel in de totale dienstverlening aan de bestaande particuliere en zakelijke relaties.

Met de nieuwe samenwerking met Jaap Beunder en de bestaande samenwerking met Hans Laros Makelaardij, hebben wij naast de assurantiën, makelaardij, hypotheken, administratie, belastingzaken en bedrijfsadvies een totaal loket voor alle financiële zaken. De RegioBank Noordwijkerhout is een bank zonder poespas en gedoe die dichtbij de mensen staat. Daar zijn wij trots op!

Bij RegioBank Noordwijkerhout kunt u altijd even binnenlopen. Of u nu een grote of kleine vraag heeft en wat uw financiële situatie ook is. Bij ons bent u geen rekeningnummer maar wordt u geholpen door iemand die weet wie u bent. Iemand die de tijd neemt voor uw vragen, maar ook voor een kopje koffie. Zo kunt u vertellen wat u bezighoudt. En kunnen wij u een passend advies geven.

RegioBank is een Nederlandse bank, zonder buitenlandse belangen. Een bank waar vakmensen werken die waarmaken wat ze zeggen. RegioBank Noordwijkerhout is een bank voor mensen die echt persoonlijk contact willen. De Regiobank is er voor iedereen, voor de grote en voor de kleine spaarder.