Datum: 26-09-2023 - 17:32
07
jul
'14

'Driemaal is scheepsrecht' voor de Victoriberg.

In de laatste gemeenteraadsvergadering werd duidelijk dat men over het geleverde werk van het voor de tweede keer geasfalteerde wegdek van de Victoriberg nog steeds niet te spreken is. De gemeente keurde de kwaliteit van het wegdek voor de tweede keer af. Het leek wel iets beter...

maar voldeed het wegdek, volgens wethouder Knapp, nog steeds niet wat je van een nieuwe weg mag verwachten. En daarom ging de wethouder opnieuw in gesprek met de aannemer Vermeulen en de uitkomst daarvan is dat de bewoners voor de derde keer in korte tijd, vannacht (maandag) en de nacht van woensdag op donderdag, uit hun slaap worden gehouden. De Victoriberg gaat voor de derde keer op de schop en laten we hopen dat het "driemaal is scheepsrecht" wordt en dat de aannemer nu wel zijn werk goed gaat doen.

Gemeentebericht:
Herstelwerkzaamheden asfalt gedeelte Anemoonweg tot en met Kerkeland incl. fietsstroken. Maandag op dinsdagnacht 7-8 juli tussen 19.00 en 06.00 uur freeswerk asfaltlaag. Dinsdag 8 juli overdag, halve rijweg afzettingen voor herstel gootlijnen. Woensdag op donderdagnacht 9 - 10 juli tussen 19.00 en 06.00 uur asfalteren inclusief markeringen. Parkeren graag elders in de omgeving. Informatie: R. de Haan Tel. 06-20017687 mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's PR.