Datum: 16-02-2020 - 21:10
08
jul
'14

Spannend Piratenkamp voor de Bevers van scouting Bostreno.

De schatkaarten van Piraat Judith waren gestolen door twee kwaadaardige smokkelaars. De bevers moesten helpen om de kaarten terug te krijgen. Want alleen met de kaarten kon de schat gevonden worden. Zaterdag ochtend begon het weekendje, eerst moest de piratentent...

ingeruimd worden. Net toen de bevers daar mee klaar waren kwam piraat Judith aangelopen. Helemaal in paniek want haar kaarten waren weg. De rest van de dag stond in het teken van het vinden van de smokkelaars en de kaarten terug krijgen. 's Avonds kregen de bevers nog lekkere pannenkoeken, een piraat moet nou eenmaal goed eten.

Na het eten begon het eindspel tegen de smokkelaars met als inzet de kaarten van Piraat Judith! Na een spannend spel wonnen de bevers alle kaarten terug en hebben ze de smokkelaars verteld dat ze maar ergens anders moeten gaan smokkelen.

Na een nachtje slapen gingen de bevers de dag erna goed uitgerust op zoek naar de schat. Die bleek in op het schateiland van Linnaeushof te staan en bestond uit heel veel schatkistsnoepjes! En die lusten de bevers wel.

Ben je ook tussen de 5 en 7 jaar? Wil je ook net zo'n spannend avontuur beleven als de bevers? Kom dan naar scouting Bostreno! 6 september beginnen de opkomsten weer. Je mag 3x gratis komen kijken. Voor informatie en aanmelden kunt u e-mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Foto's redactie BON.