Datum: 27-09-2021 - 16:17
06
jul
'14

Leerlingen van “St. Jeanne d’Arc” en Altesa slagen glansrijk voor examens.

Op zaterdag 5 juli zijn door muziekvereniging “St. Jeanne d’Arc” en drumfanfare Altesa de jaarlijkse HAFABRA examens georganiseerd. Het theoriegedeelte was reeds op 20 juni jl. afgelegd. De kandidaten behaalden hier allemaal keurige cijfers, waardoor ook het praktijkgedeelte...

mocht worden afgelegd. Naast de leerlingen van “St. Jeanne d’Arc” en Altesa hebben ook leerlingen van St. Ceacilia uit Voorhout het examen afgelegd.

De laatste weken zijn de laatste puntjes op de i gezet, waardoor de leerlingen goed beslagen ten ijs konden komen. Dat nam niet weg dat de kandidaten toch met een licht gevoel van examenstress het clubgebouw “De Parade” instapten. Een half uur later was de lichaamshouding echter compleet anders. Alle kandidaten bleken namelijk glansrijk geslaagd.

Het was even nog even wachten op het diploma. Niemand minder dan Gerrit Goedhart, burgemeester van de gemeente Noordwijkerhout, arriveerde om vijf uur in “De Parade” om de diploma’s officieel uit te reiken. Groot was dan ook de trots van de kandidaten en hun familie nadat het diploma eindelijk in het bezit was.