Datum: 16-02-2020 - 19:34
04
jul
'14

De Bevers beleven een sprookjesachtig kamp!

Afgelopen weekend 27 t/m 29 juni zijn de Bevers van Scouting St. Jozef Emerentiana op kamp geweest. De Bevers waren uitgenodigd door Assepoester voor een sprookjesbal op zaterdag. Roodkapje vertelde vrijdag avond dat de prinsen en prinsessen allemaal raar deden...

en het sprookjesboek leeg was. De Bevers moesten haar helpen de sprookjes in orde te krijgen door de bladzijdes te vinden, zodat het bal van zaterdag door kon gaan. Ook hielpen de bevers Doornroosje wakker kussen na een prik van het spinnewiel, Hans te bevrijden uit het snoephuisje, Sneeuwwitje wakker te maken door een kus van de prins na een hapje van de appel en het glazenmuiltje van Assepoester zoeken die ze kwijt was geraakt. Gelukkig was het allemaal gelukt en het bal kon doorgaan. Het was een geslaagd kamp en ze leefde nog lang en gelukkig….

Ben je ook tussen de 5 en 7 jaar? Wil je ook net zo’n avontuur beleven als de Bevers? Veel spelen in het bos, knutselen, insignes verdienen en leuke uitjes meemaken, kom dan op de scouting!!! Voor informatie en aanmelden kunt u e-mailen naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na een afspraak kan je altijd een keertje komen kijken! We zien je snel bij de Bevers.

Foto's PR