Datum: 26-09-2023 - 18:36
02
jul
'14

ZZP Noordwijkerhout groeit gestaag.

In het najaar van 2013 heeft een twintigtal Noordwijkerhoutse ZZP’ers (Zelfstandige Zonder Personeel) een leergang gevolgd die werd georganiseerd door de Kamer van Koophandel in samenwerking met de gemeente Noordwijkerhout. Uit die leergang is ZZP Noordwijkerhout voortgekomen...

een groep ambitieuze Noordwijkerhoutse ZZP’ers die ongeveer zes keer per jaar bij elkaar komt. Tijdens zo’n samenkomst komen bepaalde thema’s aan de orde, zoals verzekeringen, vormgeving of social media. In een prettige en informele sfeer kunnen we o.a. kennis en ervaringen delen, inspiratie opdoen, netwerken en krachten bundelen. De ondernemers komen uit zeer uiteenlopende vakgebieden: van voetreflexologie tot webdesign. Bij ZZP Noordwijkerhout gaat het om leren van en met elkaar!

In de afgelopen maanden is gebleken dat zelfstandig ondernemers behoefte hebben om zich aan te sluiten bij een vereniging voor ZZP’ers. Sinds de oprichting heeft ZZP Noordwijkerhout namelijk een tiental nieuwe leden mogen verwelkomen.

Nieuwe leden zijn nog steeds van harte welkom! Ben jij een in Noordwijkerhout woonachtige ZZP’er en heb je interesse om je aan te sluiten bij ZZP Noordwijkerhout? Stuur dan een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..