Datum: 03-06-2020 - 21:36
01
jul
'14

Feestelijke afsluiting 1e Heilige Communie.

Afgelopen zondag hebben wij na een mooie viering met als thema  "Familie" het project afgesloten van de Eerste Communie 2014. Alle kinderen die hun Eerste Communie hebben ontvangen op 18 mei, waren voor deze viering speciaal uitgenodigd.Tijdens deze viering...

kregen alle kinderen een vlaggetje op geschminkt door Pastoor Goumans. Hierdoor konden zij zich met elkaar verbonden voelen tot de " Holland familie" zo geven wij aan dat je op verschillende manieren met elkaar verbonden kunt zijn.

De viering werd feestelijk afgesloten met een kleine versnapering. De vers gezette koffie en thee liet iedereen zich goed smaken en voor de kinderen was er limonade. Dit werd op een zonnig kerkplein verzorgd door vrijwilligers, die er ook een springkussen hadden klaar staan voor de kinderen. Die er gretig op los sprongen.

Deze zondag is voor veel gezinnen goed gestart en konden de kinderen met hun versierde wangen ook nog eens juichen voor het Nederlands elftal. Wij willen alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet afgelopen zondag, want het was een geslaagde afsluiting van het project "Blijf dit doen....."

Je kunt ons volgen op Facebook voor foto's, reacties en activiteiten. Zoals a.s. zondag in de tuin van de Matthiaskerk te Warmond. Een openluchtviering m.m.v. alle kinderkoren uit de Parochie Sint Maarten, Diaken Prins en Pastoor Goumans. Leer vechten als David!

Werkgroep Gezinsmisvieringen Sint Victor

Foto's Ted Bader