Datum: 12-08-2020 - 20:05
03
apr
'12

Volgens Wethouder Knapp "zit er voor geen cent kwaad in de rotzak (dhr. Jan van Vliet)"

Het college was "not amused" toen ze de uitspraak vernamen van Jan van Vliet "Beleef de Bollenstreek". Wethouder Knapp had daarna dhr. van Vliet bij een ondernemers- bijeenkomst gesproken en die vond ondanks zijn uitspraak van "ze NWhout moeten afsteken en in zee laten wegdrijven"...

dat hij en Noordwijkerhout best vriendjes konden blijven. Hierop gaf wethouder Knapp zijn oneliner, "ziet u wel aanwezigen, er zit voor geen cent kwaad in de rotzak". Wethouder Knapp gaf bij de redactie van BON aan, dat er in onderling overleg al eerder gesproken was over de "Hop en Hop off bus". Daar had Noordwijkerhout al aangegeven dat het niet om het geld ging, maar dat ons dorp niet ging betalen voor een idee wat van ons is afgepakt. Maar ook dat er voor dat geld, alleen maar een Noordwijkerhoutse halte is bij het Leeuwenhorst.

Bericht maandag 2 april op BON.
Afgelopen zaterdag stond in het Leidsch Dagblad een stuk over de "Hop en Hop off bus", u weet wel het Noordwijkerhoutse idee van een "Bollenbus" die ingepikt is door Beuk. Nu heeft Noordwijkerhout aangegeven geen behoefte te hebben om aan dit "commerciële" project mee te betalen en dat is de heer Jan van Vliet van "Beleef de Bollenstreek" in het verkeerde keelgat geschoten. Hij doet zelfs een uitspraak dat "ze Noordwijkerhout moeten afsteken en in zee laten wegdrijven". Mooie uitspraak voor een verdere toekomstige samenwerking, een leuk idee inpikken en dan moeten wij er nog voor betalen ook. Zou de heer van Vliet trouwens weten dat Noordwijkerhout (ondanks het volkslied) niet aan zee ligt???

Bericht Leidsch Dagblad 31 maart, klik op de foto voor een vergroting.