Datum: 01-06-2023 - 16:38
25
jun
'14

Nieuw voordelig abonnement bij Arriva voor iedereen van 65 jaar en ouder.

Arriva komt met een nieuw voordelig abonnement voor iedereen van 65 jaar en ouder: Arriva Vrij Reizen. Het maandabonnement is te koop vanaf € 12,50 en te gebruiken in de regio’s Achterhoek Rivierenland, Zuid-Holland, Friesland en Groningen. Journaliste en initiatiefneemster...

van politiek café Piment, Wouke van Scherrenburg, laat weten dit nieuwe abonnement te ondersteunen: ‘Het biedt ouderen de mogelijkheid actief te blijven, zonder dat zij gebonden zijn aan een auto of georganiseerde reis. Door steden, musea en restaurants te bezoeken met het openbaar vervoer kun je je eigen en andere regio’s verkennen!’

Arriva Vrij Reizen is exclusief ontwikkeld voor iedereen van 65 jaar en ouder. Met het abonnement reist men op werkdagen na 9.00 uur, in alle weekenden én op officiële feestdagen de gehele dag voor een vast bedrag van € 12,50 met de Arriva-bussen. Voor een bedrag van € 25,- kan zelfs onbeperkt gereisd worden met zowel de bussen als de treinen van Arriva in de vier regio’s.

Eenvoudig bestellen
:
Iedereen van 65 jaar en ouder met een persoonlijke OV-chipkaart kan het abonnement op een van de volgende manieren bestellen:
* Via de website arriva.nl/vrijreizen
* Telefonisch via 0900-202 20 22 (lokaal tarief, € 0,02 p.m.)
* Via antwoordkaart in de productflyer (verspreid in de Arriva-bussen en -treinen en Arriva Stores)

Door middel van automatische incasso wordt het bedrag maandelijks afgeschreven. Het abonnement is maandelijks opzegbaar per telefoon.