Datum: 17-10-2021 - 21:04
24
jun
'14

Lezing 'succesvol ondernemen als kunstenaar' door Henk van Hemert.

'Beleef Montmartre' is inmiddels een jaarlijks terugkerend succesvol najaarlijks evenement geworden in Noordwijkerhout. Het afgelopen jaar hebben een groot aantal schilderes/kunstenaars een fantastische bijdrage aan geleverd. De voorbereidingen voor de komende...

'Beleef Montmartre' zijn inmiddels gestart. We willen dit schildersfestijn nog  grootser opzetten en van nieuwe impulsen voorzien. Hiervoor krijgen we de hulp van beeldend kunstenaar Henk van Hemert.

Graag nodigen wij u schilder / kunstenaar uit voor een lezing 'Succesvol ondernemen als kunstenaar' van Henk van Hemert over marketing en communicatie in de kunstwereld op donderdag 26 juni om 20.00 uur in NH Conference Centre Leeuwenhorst. Thema's die hier aan de orde komen zijn: hoe zet jij jezelf als kunstenaar in de markt. Ben je tevreden hoe je kunstenaarsbedrijf loopt, of zou het misschien toch beter kunnen? Zijn er manieren om je werk te promoten, die je nu misschien nog onbenut laat?

Tijdens deze lezing zal Henk van Hemert tevens de mogelijkheden bespreken ten aanzien van 'Beleef Montmartre 2014' op  18 en 19 oktober aanstaande. Henk van Hemert heeft jarenlange ervaring als marketing- en communicatiemanager en combineert dit nu met zijn kunstenaarschap. Hij geeft cursussen aan creatieve ondernemers om hen te helpen daar te komen waar ze willen zijn. Dit doet hij niet alleen in Nederland, ook in Nepal, Tanzania en Gambia. Meer informatie over Henk van Hemert vindt u op www.facebook.com/vanhemertpubliart

De lezing is gratis, aanmelden bij VVV-Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout, telefoon: 0252 – 372096 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot ziens op donderdag 26 juni, 20.00 uur, NH Conference Centre Leeuwenhorst, Langelaan 3, 2211 XT Noordwijkerhout.