Datum: 13-11-2019 - 20:34
22
jun
'14

Lustrum Midzomernachtwandeltocht 2014 krijgt zon als cadeau.

Rondom de kortste nacht van het jaar organiseerde de NSL, de Noordwijkerhoutse Strandlopers, afgelopen zondagochtend voor de vijfde maal een Midzomernachtwandeltocht. Bij het krieken van de dag rond 4 uur, verzamelden zo’n 30 wandelaars zich bij de Hardloopwinkel. Om vanaf...

daar gezamenlijk wandelend richting duinen en over het strand te gaan om de zon op te zien komen tijdens een wandeltocht van 25 kilometer. Voor het eerst was deze Midzomernachtwandeltocht ook daadwerkelijk een zomerse wandeltocht in tegenstelling tot de voorgaande edities die vanwege de harde wind en het ontbreken van het zonnetje meer op herfstwandeltocht leken.

Aan de 15 kilometer deden er ook zo’n dertig deelnemers mee. Ook zij wandelden door duin en over strand maar maakten geen extra lus richting Noordwijk. De deelnemers  die 25 kilometer liepen, hadden 2 stops met water, sap en fruit (gesponsord door Van der Hoeven Groenten en fruit)  en de deelnemers aan  de 15 kilometer hadden 1 stop. Bij Langervelderslag kwamen de twee groepen deelnemers bij elkaar en wandelden zij richting het Oosterduinse meer.

Bij restaurant Invitations stond er koffie, thee en appeltaart klaar. Na deze stop konden zij zich wandelend verheugden zich op de warme broodjes die bij lunchroom Arthur in de oven stonden. De eerste lopers stonden rond de klok van 8 uur bij al op de stoep. Rond  half 10 kwamen daar ook de laatste wandelaars binnen voor het ontbijt. 

Foto’s van de wandeltocht kunt u bekijken via onze website www.av-nsl.nl of via onze Facebookpagina klik hier.

Foto PR