Datum: 17-10-2021 - 21:25
19
jun
'14

Munnekeweij op stap en zet de bloemetjes buiten!

Op uitnodiging van NH Hotels Leeuwenhorst bracht afgelopen dinsdag, 17 juni, een groep cliënten een bezoek aan het hotel. Net als vorig jaar werden de cliënten getrakteerd op een heerlijke wandeling naar het hotel waarbij een aantal personeelsleden van het hotel werden ingezet...

als begeleider van de cliënten in een rolstoel. Gelukkig werkte het weer mee!

Bij aankomst in het hotel stond koffie en thee met heerlijk warm appelgebak met slagroom voor iedereen klaar. Dat was smullen!! Ondertussen werden er gezellige gesprekken gevoerd en ervaringen uitgewisseld tussen jong en oud. De middag werd afgesloten met, hoe kan het ook anders, advocaat met slagroom.

Voldaan wandelde we daarna weer terug naar Topaz Munnekeweij. Het was weer een super geslaagde middag waarvan iedereen genoten heeft!!!

De bloemetjes buiten gezet.

Voor het 3e jaar heeft de Stichting Vrienden van Munnekeweij 4 geraniumzuilen laten plaatsen bij Topaz Munnekeweij. De Fa Entree Vert heeft 2 zuilen aangeboden en zal deze ook verzorgen de komende maanden.

Het is een prachtige entree van het gezondheidscentrum en in ook in de binnentuin kunnen de cliënten en bezoekers van Munnekeweij volop genieten van dit prachtige geschenk.

Foto's PR