19
jun
'14

Nieuw bestuur voor de NSL.

Na 14 jaar voorzitterschap geeft Paul van Aurich de voorzittershamer van de NSL (Noordwijkerhoutse Strandlopers) over aan Winnifred Ferro. Winnifred is geen onbekende binnen de NSL. Rond 2004 is zij al enige tijd secretaris van de NSL geweest. Na een verblijf in...

het buitenland is Winnifred weer terug en heeft zij het verzoek van het bestuur om de voorzittersrol te bekleden geaccepteerd. En daar zijn ze bij de NSL natuurlijk ontzettend blij mee!


 

 

 

 

Nieuwe secretaris
Huub Hendrix heeft altijd gezegd dat hij de rol van secretaris 3 jaar wilde vervullen. Die periode is nu verstreken en daarom is de NSL content dat Cees Vink bereid is om zijn taak over te nemen. Cees kun je op mooie zonnige dagen ook persoonlijk spreken in zijn 'Ysco' kraam in Noordwijkerhout op de Zeestraat.

Openstaande vacature penningmeester
Het bestuur is nog in gesprek met een gegadigde die de rol van penningmeester op zich wil gaan nemen, want ook de penningmeester Frank Verheijden, had destijds aangegeven deze taak 3 jaar te willen doen maar daar later meer over.

Midzomernachtwandeltocht
NSL zondagochtend 22 juni 04:00 en 05:30 uur.

De langste dag en daarmee de kortste nacht komt er weer aan! Daarom organiseert de NSL – de Noordwijkerhoutse Strandlopers -  ook dit jaar weer een Midzomernachtwandeltocht. Ideaal als training voor de vierdaagse van Nijmegen.  2 afstanden en 2 starttijden!!!

We starten op zondagochtend 22 juni bij het krieken van de dag zodat u wandelend in de natuur de zon ziet opkomen. De wandeltocht van 25 km begint om 04:00 uur in de ochtend. De wandeltocht van 15 km start om 06:00 uur. We starten vanaf De Hardloopwinkel, Havenstraat 41 - 43 in Noordwijkerhout. De wandeltocht gaat door de duinen, over het strand van Noordwijk naar de Langervelderslag met daarna nog een tussenstop voor een kopje koffie.

Vervolgens wandelen we verder naar het centrum van Noordwijkerhout. Daar kunt u aansluitend genieten van een ontbijtje bij lunchroom ‘Arthur’ bij de witte kerk. Let op: Ontbijten kan alleen als u zich daarvoor vooraf via www.av-nsl.nl aangemeld heeft.  

Aanmelden
Aanmelden kan via dit inschrijfformulier. Voor beide afstanden  bedraagt het inschrijfgeld € 6,00 zonder ontbijt en € 12,00 inclusief het gezellige en lekkere ontbijt.

De wandeltocht wordt begeleid door onze wandeltrainers en is ongeveer 25 of 15 kilometer lang. Waterposten zijn onderweg aanwezig en bovendien wordt er gezorgd voor een een lekker stuk fruit en een versnapering. Meer weten of telefonisch inschrijven kan ook, belt u dan naar Louis Peters op 06 53 57 85 04.