Datum: 27-09-2022 - 00:35
19
jun
'14

Lopen op het water bij Optisport de Schelft.

Optisport de Schelft biedt op woensdag 9 juli met veel plezier de mogelijkheid om op water te lopen. Deze middag zullen er twee aquabubbles in het zwembad liggen, waardoor het mogelijk is de overkant van het zwembad te bereiken zonder nat te worden. De aquabubble is...

een transparante bal om op het water te drijven en is ruim twee meter doorsnede. Via een opening kun je in de bal stappen waarna deze wordt afgesloten middels een duikersrits. Deze rits is waterdicht, waardoor de deelnemer droog blijft tijdens het lopen over het water. Bij elke nieuwe deelnemer wordt er verse lucht in de bal geblazen. De bubble is geschikt voor alle leeftijden, maar wel in het bezit van minimaal zwemdiploma A.

Om teleurstelling te voorkomen, schrijf je van tevoren in bij de receptie van de Schelft om zeker van een plekje te zijn. Er is namelijk een maximaal aantal deelnemers per uur mogelijk. De activiteit vindt plaats op woensdag 9 juli van 13.15 – 16.00 uur in zwembad De Schelft in Noordwijkerhout. Voor meer informatie en openingstijden www.schelft.nl of telefoon 0252-376241.