Datum: 19-04-2021 - 10:23
16
jun
'14

Boekhorst Heren naar halve finale landskampioenschap.

Het vlaggenschip van de 50-jarige Tennisvereniging de Boekhorst heeft zich geplaatst voor de halve finales van de play-offs in de strijd om het landskampioenschap. Op 31 mei werd het regiokampioenschap voor de vijfde opeenvolgende keer behaald door een 6-0 zege op...

Joy Jaagpad uit Amsterdam. Hierdoor plaatste het herenteam zich voor de kwartfinales van het landskampioenschap. Gelukkig mochten de mannen na loting een thuiswedstrijd spelen. Tegenstander was de kampioen van regio Midden, Soestdijk. Al na de singles werd duidelijk dat de Boekhorst een maatje te groot was: 4-0. De eindstand werd uiteindelijk 5-1 en dus is het team geplaatst voor de halve finales.

Deze wordt aanstaande zaterdag gespeeld op het park van LTC Brederode in Santpoort. Tegenstander is het sterke team van Woburnpark uit Vucht. Dit team bestaat maar liefst uit 3 'categorie-1' spelers. Het zal dan ook een zware opgave worden voor de spelers van de Boekhorst die, na de landstitel in 2010 en 2012, dit jaar heel graag voor de derde keer landskampioen willen worden. Bij winst volgt aanstaande zondag direct de finale, op hetzelfde park.

Foto PR