Datum: 09-12-2021 - 04:40
14
jun
'14

Keiebijters klaar voor de kofferbak-rommelmarkten.

De afgelopen weken is er bij carnavalsvereniging de Keiebijters hard gewerkt om hun jaarlijkse grote zomerproject te kunnen starten op zondag 29 juni aanstaande. Terwijl een kleine delegatie enige malen in overleg was met de gemeente over Het Pesthuis en onderwijl een aantal leden van...

de club euro’s bij elkaar pendelde tijdens de Rabobank Verenigingen Fietsdag, heeft de commissie Kofferbakverkoop de nodige voorbereidingen getroffen om ook deze zomer de bekende en inmiddels traditionele markt te kunnen houden. Dit jaar zullen deze voor de tweede maal plaatsvinden op de prachtige locatie van Rivierduinen aan de Anemoonweg te Noordwijkerhout 2211 EM.

 

De Keiebijters hopen uiteraard weer op een goede opbrengst om te kunnen gebruiken voor het organiseren van carnavalsactiviteiten voor bewoners en cliënten van Het Raamwerk en Rivierduinen.

De kofferbakmarkten zullen plaatsvinden op alle zondagen tot en met 31 augustus. Verkopers kunnen vanuit hun auto of gewoon op een plek onder een eigen partytent spulletjes verkopen.

Voor de mensen die hun spulletjes willen verkopen kost een standplaats met auto € 15, een standplaats auto met aanhanger of standplaats bus(je) € 20 Reserveren van een standplaats vooraf is niet nodig.

Verkopers zijn vanaf 07.30 uur welkom en kunnen voor verdere voorwaarden contact opnemen via het mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aanvang rommelmarkt voor bezoekers is om 09:00 uur en we stoppen om 16:00 uur. De toegang is gratis. Meer informatie is ook terug te vinden op de website klik hier en onze facebookpagina klik hier.