Datum: 05-07-2022 - 02:38
13
jun
'14

De Zilk Got Talent op Nationale Speeltuindag.

Op zaterdag 21 juni viert Speeltuin de Duinrand de Nationale Speeltuindag met de opening van de speeltuin en de verkiezing van het talent van het jaar. Kinderen van de basisschool in De Zilk of daarbuiten kunnen gratis deelnemen en eeuwige roem in de wacht slepen met...

een demonstratie van hun talenten. Voor alle deelnemers is er een prijs beschikbaar en voor de besten ook nog een kampioensbeker.

Elk jaar organiseert De Duinrand een groots kinderevenement aan het begin van het speeltuinseizoen. Dit alles is mogelijk gemaakt door de financiële steun van sponsors, maar vooral door de grote inzet van talloze vrijwilligers. De schildervaders hebben de speeltuin ook dit jaar weer van een frisse kleur voorzien. De technische staf heeft technische reparaties en verbeteringen aangebracht. Alles is weer klaar voor een nieuw speeltuinseizoen.

De Zilk Got Talent
Als elk jaar kunnen kinderen hun talenten laten zien op het podium van De Zilk Got Talent. Alles mag op zaterdag 21 juni. Dus kun je moppen tappen, een muziekinstrument bespelen, goochelen, dansen, punniken of bijvoorbeeld op je handen staan, meld je dan aan bij voorzitter Nico Meiland 0252 – 515831.

De Zilk Got Talent, zaterdag 21 juni vanaf 14.00 uur in Speeltuin De Duinrand, Hoekgat De Zilk, www.speeltuindeduinrand.nl.