Datum: 18-01-2022 - 18:11
10
jun
'14

Dagboek van de Noordwijkerhoutse Runners. (Update 5 - de finish)

Zaterdag 7 juni is in Parijs de Roparun weer van start gegaan. De finish is op maandag 9 juni 2de Pinksterdag tussen 12.00 uur en 18.00 uur in Rotterdam. Voor ons dorp doen o.a. de "Noordwijkerhoutse Runners" er aan mee. De leden die deel uitmaken van het team van de Runners...

kunt u zien op hun website, klik hier. Roparun is de afkorting van ROtterdam-PArijs-RUN. Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld, het parcours is ongeveer 530 kilometer lang. Het doel van deze run is zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor terminale kankerpatiënten. Eén van de teamleden, Cees van der Valk, houdt ook dit jaar voor BON weer een dagboek bij en die kunt u op deze website tot aan de finish toe volgen.

Klik hier voor update 1.

Klik hier voor update 2.

Klik hier voor update 3.

Klik hier voor update 4.

Een zonnige en warme finish voor de Runners in Rotterdam.
De laatste dag op 2e pinksterdag is voor de Noordwijkerhoutse Runners goed verlopen, beide teams 1 en 2 ontmoeten elkaar voor de finish-mat voor een tijdregistratie. Marja had de chip om haar enkel toen met zijn alle over de mat liepen en daarna kon men elkaar feliciteren dat ze het weer goed gedaan hadden en dat alles goed verlopen was.

Op Coolsingel in Rotterdam was het gezellig druk en werd er voor de deelnemers veelvuldig geklapt en gejuicht, Nellie Cooman haalde ook dit jaar de teams weer binnen. Iedere deelnemer ontving een roos en een medaille. Drie chauffeurs stonden weer klaar om het team naar Noordwijkerhout terug te brengen. De runners waren moe en op.

Op de Brink stonden de partners en andere familieleden de Runners op te wachten, om ze weer thuis te brengen. De busjes werden gelijk leeggehaald want die moeten weer teruggebracht worden en de cateringwagen wordt dinsdag uitgeruimd. De Runners raken ook dit keer weer niet uitgepraat over dit toch wel weer geweldige weekend.

Maar het was ook een weekend van natte sokken van de regen en op een ander moment van natte sokken van het zweet. Want wat het warm en dan die hagelstenen zo groot dat had niemand nog nooit gezien, tot aan de enkels stonden ze erin waarbij er zelfs sneeuwschuivers aan te pas kwamen.

Noordwijkerhout kan weer trots zijn op de Noordwijkerhoutse Runners. Namens de Runners: iedereen bedankt voor jullie aandacht, sponsoring en het meeleven.

Foto's PR