Datum: 27-10-2021 - 18:13
14
jun
'14

29 juni open tuinendag in Noordwijkerhout en De Zilk.

Trotse tuinbezitters in Noordwijkerhout en De Zilk stellen zondag 29 juni 2014 van 11.00 tot 17.00 uur met plezier hun tuin open. VVV Noordwijkerhout organiseert samen met Groei & Bloei dit evenement waarvoor een route van ongeveer 15 kilometer is uitgestippeld die u...

per auto of fiets kunt afleggen. Een unieke gelegenheid om eens per jaar van al deze bijzondere tuinen te genieten. Prachtig om te zien wat de enthousiaste tuineigenaren van hun lap(je) grond hebben gerealiseerd en hoeveel plezier ze hier zichtbaar aan beleven.

Maar liefst 18 tuinen van Groei & Bloei-leden in de gemeente Noordwijkerhout en 11 tuinen in De Zilk doen mee aan deze open tuinendag. Zeer gevarieerd in hun aanbod. Van strak aangelegde tuinen tot een tuin helemaal in Franse sfeer en tuinen met een overvloed aan bloemen, waaronder een fuchsia-tuin en tuin met prachtig rosarium. In sommige tuinen treft u exposities en demonstraties. Onze sponsoren dragen op een creatieve manier bij om deze dag tot een succes te maken. Zo is Vd Berg Greenhouse, Herenweg 366, speciaal geopend tijdens deze Open tuinendag voor nog meer inspiratie.

Een must voor de echte tuinliefhebber en een mooie gelegenheid om andere tuinliefhebbers  te ontmoeten en met elkaar tips en trucs uit te wisselen. Kom dus gezellig langs en laat u verrassen.

U kunt de gratis routebeschrijving met deelnemerslijst ophalen vanaf 16 juni bij VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Bij bakkerij Pompe in De Zilk of per email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zijn de routebeschrijvingen eventueel ook verkrijgbaar.   

Groei & Bloei

Groei & Bloei is de grootste tuinvereniging van Nederland voor liefhebbers van bloemen, planten en tuinieren. Maandelijks wordt het tijdschrift Groei en bloei uitgegeven. De vereniging heeft 145 afdelingen en 60.000 leden. Iedere afdeling organiseert jaarlijks een groot scala aan activiteiten, zoals lezingen, workshops, excursies en open tuinen dag.

VVV Noordwijkerhout, Dorpsstraat 8. Geopend van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Telefoon: 0252 372 096