Datum: 18-01-2022 - 17:59
06
jun
'14

Dagboek van de Noordwijkerhoutse Runners. (Update 1)

Op zaterdag 7 juni gaat in Parijs de Roparun weer van start. De finish is op maandag 9 juni 2de Pinksterdag tussen 12.00 uur en 18.00 uur in Rotterdam. Voor ons dorp gaan o.a. de "Noordwijkerhoutse Runners" weer van start. De leden die deel uitmaken van het team van de Runners...

kunt u zien op hun website, klik hier. Roparun is de afkorting van ROtterdam-PArijs-RUN. Roparun is de langste non-stop estafetteloop ter wereld, het parcours is ongeveer 530 kilometer lang. Het doel van deze run is zoveel mogelijk geld bijeenbrengen voor terminale kankerpatiënten. Eén van de teamleden, Cees van der Valk, houdt ook dit jaar voor BON weer een dagboek bij en die kunt u op deze website tot aan de finish toe volgen.

De voorbereiding 6 juni 2014.

Hallo allemaal,

Het pinksterweekend gaat beginnen en voor velen onder ons een lekker dagje extra vrij, er op uit en genieten van het mooie weer. Voor de Noordwijkerhoutse Runners start morgen zaterdag de uitdaging weer, gaan we het weer redden om als team die 500 km te volbrengen? Dit alles voor het goede doel en maar toch ook voldaan en moe te kunnen finishen in Rotterdam.

Zo zijn we al weer een jaar bezig geweest om zoveel mogelijk geld te in te zamelen voor de mensen met de ziekte kanker. De Runners waren aanwezig bij lichtjesavond en op Koningsdag, maar ook in de Schelft bij Sport en Bewegen. Voor de eerste keer werd door onszelf een paasloop georganiseerd en een corsowagen gestoken. U heeft vast wel eens een lootje gekocht en daar is volgende week de trekking van.

Natuurlijk werd er getraind, vergaderd en sponsors gezocht. Gisteravond konden de Runners hun spullen brengen bij de cateringwagen en vandaag vrijdag is alles ingeruimd en boodschappen gedaan, groente gesneden, een hele organisatie dus. Morgenochtend (zaterdag) is het om 5.30 uur verzamelen op de Brink en om 6.00 uur vertrekken we dan naar Parijs, dus ben je vroeg wakker dan kun je de Runners nog uitzwaaien..

Foto PR.