Datum: 05-08-2020 - 15:20
06
jun
'14

Parkeergarage Coremolen half juli en viaduct N206 2 maanden later opgeleverd.

In de gemeenteraadsvergadering bleek dat er ontwikkelingen waren betreffende de parkeergarage van de Coremolen en het viaduct van de N206 bij de Van der Weijdenlaan. Wethouder Knapp kon mededelen dat de parkeergarage in de Coremolen half juli open gaat....

Op 2 juni werd het contract getekend tussen de aannemer en de nieuwe eigenaar, maar wie dat is weet men nog niet. Op 12 juni wordt de parkeergarage dan als het goed is opgeleverd en zal het opleveringsproces zich kunnen vervolgen. Als laatste moet de brandweer er nog in voor de controle op de installaties en daarna kan de parkeergarage aan de nieuwe eigenaar vrij gegeven worden. De verwachting is nu dat half juli de eerste auto's in de parkeergarage terecht kunnen.

Viaduct N206 Van der Weijdenlaan.

Onlangs konden we u al melden dat de vervangingswerkzaamheden aan het viaduct van de N206 op de Van der Weijdenlaan al enige tijd stil liggen. Er was een verschil van mening tussen de aannemer en het ingenieursbureau over de normering van de toe te passen oplegblokken en liggers. Inmiddels is men er samen uit maar dit betekent nu wel dat de oplevering van het nieuwe viaduct twee maanden vertraging gaat oplopen, eerst zou de oplevering in september plaatsvinden maar dat gaat nu november worden.