Datum: 08-08-2020 - 14:33
06
jun
'14

Raad de 11 deuren en win een VVV Lekkerweg Cadeaubon t.w.v. € 100,-. (deur 8)

Blik Op Noordwijkerhout heeft samen met het VVV Noordwijkerhout een leuke VVV Lekkerweg "Raad de deur" actie ontwikkeld. De VVV Lekkerweg is een cadeaukaart waarmee je iemand een overnachting naar keuze cadeau geeft. Verpakt in een luxe doosje waarin ook...

een inspiratieboekje zit en zo wordt het een onvergetelijk cadeau. Tijdens het zoeken naar een overnachtingsplek krijg je VVV tips te zien. Aparte adresjes, een bijzondere tentoonstelling, een theatervoorstelling en activiteiten in de periode wanneer jij je cadeaukaart gebruikt. Op de website vvvlekkerweg.nl kun je je kaart activeren en een keuze maken voor je favoriete accommodatie. Je kunt kiezen uit het volledige aanbod van Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl, dus inclusief de grote parken.

Win een VVV Lekkerweg cadeaukaart t.w.v. € 100,-.
De redactie van BON heeft de (hotel)deurhanger van VVV Lekkerweg aan 10 bekende deuren in Noordwijkerhout en eentje in De Zilk gehangen en er een foto van gemaakt. De komende 11 dagen laten we u iedere dag een foto zien met een andere deur, als u weet welke deur het is schrijf het dan op en verzamel alle elf deuren tot en met 9 juni 2e Pinksterdag.

Via de Facebookpagina van het VVV Noordwijkerhout geven we u 2x een hint van die dag maar dat laten we u op de betreffende dag nog weten, like de VVV-pagina en krijg de hint, klik hier.

Na deze 11 dagen krijgt u van ons de informatie waar u uw lijst met 11 namen, van bekende gebouwen/objecten in ons dorp waar de betreffende deur inhangt, naar toe mag mailen. BON en het VVV wensen u veel succes en plezier met het verzamelen van 11 bekende deuren in Noordwijkerhout en De Zilk.

Bij meerdere winnaars met evenveel goede antwoorden, wordt er geloot voor de winnaar van de cadeaukaart van € 100,-. Niemand wordt uitgesloten van deelname, want alleen de redactie van Bon weet welke deuren er zijn gefotografeerd.

Klik hier voor de foto van Deur 1.

Klik hier voor de foto van Deur 2.

Klik hier voor de foto van Deur 3.


Klik hier voor de foto van Deur 4.

Klik hier voor de foto van Deur 5.

Klik hier voor de foto van Deur 6.

Klik hier voor de foto van Deur 7.Hieronder vindt u de foto van deur 8.