Datum: 25-02-2020 - 00:57
05
jun
'14

Bostreno en Bronsgeest organiseren vriendjes en vriendinnetjesdag!

Op 7 juni organiseren de Noordwijkerhoutse scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest een open middag voor alle kinderen tussen de 5 en 11 jaar oud. Tijdens deze open dag kunnen de kinderen van Noordwijkerhout en omstreken kennis maken met Scouting. Omdat de jongste...

groep van de Bostreno, bevers 5 tot 7 jaar nog leden kunnen gebruiken organiseren ze een open middag van 14:00 tot 16:00 uur. Bij de Bronsgeest zoeken de esta's nog meiden tussen de 7 en 11 jaar oud. Tijdens de open middag krijgen de kinderen in een notendop te zien wat scouting allemaal inhoudt: knutselen, koken, samen buitenspelen, spelletjes spelen, een week op kamp, en avonturen beleven zijn activiteiten die scouts ondernemen.

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren.

Bij Scouting is iedereen welkom. Geloof, sekse, huidskleur of handicap spelen geen rol, Scouting staat open voor iedereen. Iedereen is dan ook welkom bij de groep. Zo zoeken we ook nog vrijwilligers, van een uurtje helpen schilderen tot elke week voor een groep kinderen staan. Alles is mogelijk.

De open dag vindt plaats van 14:00 tot 16:00 uur aan de van der Weijdenlaan 2b, achter Noppe. Kijk voor meer informatie over de Scoutinggroepen alvast op www.bostreno.nl Tot zaterdag!