Datum: 08-08-2022 - 23:45
05
jun
'14

Verslag dag 3 avondvierdaagse Noordwijkerhout

Vanavond de route door de nieuwbouw van Mossenest 2 gelopen. Iedereen was vroeg begonnen in de hoop de hevige buien voor te zijn. Helaas brak rond kwart over 7 de regen los. Het kwam met bakken uit de lucht en er waren zelfs enkele donderslagen te horen...

ondanks dat iedereen doorweekt en koud was, bleef men vrolijk lachen. Ook de verkeersregelaars moesten de regen trotseren, gewapend met een paraplu. De stoet van de Avondvierdaagse Noordwijkerhout was een prachtige stoet vol mooi gekleurde paraplu's, regenpakken, etc. We kunnen dan ook zeggen dat iedereen, zeker met dit weer, een prachtige prestatie heeft geleverd!

 

Morgen alweer de 4de en laatste avond, waarbij de 10 km om 18.00uur start en om 19.15uur verzamelen bij de Parade. Vanaf hier zullen de laatste kilometers afgelegd worden achter de Fanfare van St. Jeanne d'Arc. De 5 km start om 18.45 uur en zal rond 19.30 uur begeleid worden richting het Bavo terrein. Om 20.00 uur gaat de spectaculaire intocht door het dorp van start: Langevelderweg - Dorpsstraat - havenstraat - Schoolstraat - Herenweg - Brink - Boekhorst. Hier krijgt iedereen zijn medaille uitgereikt.

Kom allen naar deze prachtige intocht om de wandelaars te steunen bij de laatste kilometers en hun te feliciteren voor hun fantastische prestatie! Volg ons ook op Facebook onder Avondvierdaagse Noordwijkerhout. Wilt u ons sponsoren? Graag, stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen u dan verder informeren naar de mogelijkheden.

De foto's zijn gemaakt door Thomas Pieterse (A4D).