Datum: 12-05-2021 - 19:34
02
jun
'14

Zonovergoten afsluiting VVSB-jeugd.

Afgelopen weekend stond bij VVSB in het teken van de afsluiting van het seizoen, met 'het Verenigingsweekend'. Op deze dag worden dan in toernooivorm voor alle geledingen een mixvoetbal toernooi gehouden. Jammerlijk was dat wij op zaterdag de wedstrijden voor de...

oudere jeugd en senioren, moesten annuleren, door de vele afmeldingen. Maar daar tegen over stond op de zondag het toernooi voor de jongste jeugd de F- en E-pupillen, met een geweldige opkomst ! Het mixtoernooi begon zondag om 11.00 uur met de F-pupillen. Maar liefst 90 kinderen waren er aanwezig.

In toernooivorm werd er gespeeld voor de prijzen en dat dan in twee poules van 6, hield in dat elk team 5 wedstrijden kon spelen van 10 minuten. Met tussendoor wat drinken en gezellige feestmuziek op de achtergrond werd het een geslaagde ochtend. Een grote verrassing was het ook voor de kinderen dat tussen de wedstrijden door een clown aanwezig was ! Om 13.15 uur waren de wedstrijden gespeeld en werden de prijzen uitgedeeld, waarna nog een half uur een optreden van de clown Hoky Poky volgde!

Om 14.00 uur werd een aanvang begonnen met de E-pupillen, hier ook een prima opkomst 70 kinderen, die ook in mixvorm hun toernooi speelden. Waarna uiteindelijk om 16.15 uur de prijzen werden uitgereikt. Een jammerlijke zaterdag, maar een prima zondag op het Verenigingsweekend bij VVSB.

Wat rest voor het seizoen, is dat er a.s. zaterdag nog een paar uit-toernooien worden gehouden, waaraan een aantal teams deelnemen en dan voor F- en E-pupillen de grootse afsluiting,in de weekenden van 21/22 juni en 28/29 juni met het Bav0-BiVak !

In de laatste week van augustus gaan we dan weer beginnen met de trainingen !


Foto's redactie BON