02
jun
'14

Tienerkoor Joy behaald 2e plaats bij Nationaal Korenfestival in Rijsbergen.

Afgelopen weekend heeft Tienerkoor Joy uit Noordwijkerhout meegedaan met het Nationaal Korenfestival in Rijsbergen. Ze vertrokken zaterdagmorgen en beleefden een fantastisch weekend met veel zang, spel en een hoop lol. Zaterdagmiddag moesten ze zelf optreden....

Leuk dat onze diaken Bertijn Prins en pastoor Blokland aanwezig waren om hen aan te moedigen. Zij deden mee in de B-competitie en zetten een groots optreden neer. 's Avonds volgden sport en spel, een barbecue en een groot feest. Zondagmorgen met z'n allen ontbijten en een eucharistieviering. Nadat alle koren hun optreden hadden verzorgd volgde de prijsuitreiking en tot hun verbazing behaalden zij een schitterende 2e plaats.

Moe maar voldaan gingen zij naar huis voor een afsluitende pizza in de Victorpastorie. Joy het was prachtig.  En alle tieners die nu enthousiast geworden zijn en het leuk vinden om te zingen zijn van harte welkom. Joy repeteert op woensdagavond om half 7 in de Victorkerk. Tevens zijn zij nog op zoek naar een pianist die hen muzikaal kan ondersteunen.

Foto's PR