Datum: 07-07-2020 - 14:42
25
me
'14

Jeugdbrandweer kwalificatiewedstrijd in Noordwijkerhout. (54 foto's)

Afgelopen zaterdag werden in Noordwijkerhout kwalificatiewedstrijden voor jeugdbrandweerkorpsen gehouden, de teams kwamen uit verschillende delen van het land. Onze eigen jeugdbrandweer mocht niet meedoen in deze thuiswedstrijd waarbij de organisatie in handen...

lag van het Noordwijkerhoutse brandweerkorps. De wedstrijd werd gehouden in één van de gebouwen van de Rivierduinen (Bavo) en de prijsuitreiking door burgemeester Goedhart was in de Noordwijkerhoutse brandweerkazerne aan de Herenweg.

Om uiteindelijk de titel landskampioen te verkrijgen moet elk jeugdbrandweerkorps zich eerst kwalificeren voor de landelijke finale. Om daar te komen moet het korps zich eerst kwalificeren voor de halve finale door op een van de kwalificatiewedstrijden bij de eerste drie (dus o.a. in Noordwijkerhout) te eindigen. De beste vijf korpsen van de halve finale gaan door naar de landelijke finale.

In de wedstrijd kregen de korpsen maximaal 25 minuten om twee brandjes te blussen en werden daarbij op de vingers gekeken door een deskundige jury. De uitslagen en de deelnemende korpsen kunt hieronder bekijken en daaronder kunt de 54 foto's foto's bekijken van de redactie van BON.