Datum: 26-10-2021 - 22:47
24
me
'14

Nieuwe locatie NoVaTo-museum in gebruik genomen.

Op 18 juli 2013 opende burgemeester Goedhart het museum 'Noordwijkerhout Van Toen' in het voormalige pand van Slagerij Koot in de Havenstraat. Voor een kostendekkende huurprijs mocht NoVaTo er zolang in blijven zitten totdat er een nieuwe eigenaar/huurder zich zou aandienen....

Onlangs was het zover want de nieuwe huurder diende zich aan, maar gelukkig heeft NoVaTo een nieuw onderkomen voor het museum kunnen vinden. Onder wederom prima afspraken met de eigenaar van een leegstaand pand (185m2) in de Zeestraat kan NoVaTo het museum daar voorlopig weer voortzetten.

Het museum heeft met hulp van vele vrijwilligers na een korte verhuizing het pand tussen de winkel van Takko en Café Enjoy in de Zeestraat klaargemaakt. De komende tijd zal er nog verder gewerkt worden om het museum verder aan te passen, maar afgelopen donderdag kon het museum toch alweer opengesteld worden voor het publiek.

U bent weer van harte welkom in het museum Noordwijkerhout van Toen - Zeestraat 3, de openingstijden zijn: donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag van 13:00 - 16:00 uur. Klik hier voor de website.

Foto's redactie BON.