Datum: 09-08-2022 - 00:36
21
me
'14

Druk bezochte afscheidsreceptie wethouders Bas de Haas en Marcel Vissers.

Woensdagmiddag is voor de nu ex-wethouders Bas de Haas en Marcel Vissers een afscheidsreceptie gehouden in de Duinpan van De Zilk. Vele verenigingen, organisaties en belangstellenden kwamen naar De Zilk om Bas de Haas en Marcel Vissers de hand te schudden. Burgemeester Goedhart...

hield nog een korte toespraak waarbij hij de twee heren nogmaals bedankte voor het vele en uitstekende werk wat ze verricht hebben voor Noordwijkerhout en De Zilk. 

De twee ex-wethouders hadden voor het afscheid een cadeautip aangeven, waarbij men kon kiezen van de website van Novib, www.paktuit.oxfamnovib.nl. De burgemeester speelde daar namens de gemeente op in, het cadeau van Bas de Haas wordt besteed aan een jaar lang ondersteuning van een kleuterklas in Myanmar/Birma. Het cadeau van Marcel Vissers wordt besteed voor de aankoop van een koe, kippen en geiten voor een aantal boeren in Bangladesh.

Op de achtergrond tijdens de receptie speelden verschillende talentvolle leerlingen van het Teylingen College Leeuwenhorst een lekker stukje muziek (zie foto).

Foto's redactie BON