Datum: 05-08-2020 - 15:03
20
me
'14

Vervangingswerkzaamheden viaducten N206 tijdelijk stilgelegd.

In maart is men van start gegaan met de sloop van de oude en het plaatsen van nieuwe viaducten aan de Van der Weijdenlaan en Guldemondvaart (fiets- en voetgangerstunnel). Afgelopen weken heeft werk even stil gelegen, want door de aannemer en het ingenieursbureau is tussentijds...

gekeken naar de toe te passen oplegblokken en liggers. De berekeningen die daar op los gelaten moesten worden zorgden voor enig oponthoud. Inmiddels is men eruit en kunnen de werkzaamheden binnenkort weer doorgaan. De eindplanning van december 2014 blijft vooralsnog staan.

De N206 blijft gewoon open en is altijd bereikbaar via een omleiding, maar de werkzaamheden zullen wel voor overlast zorgen. De onderdoorgang bij de Van der Weijdenlaan is tijdens de werkzaamheden afgesloten voor auto’s, maar fietsers en voetgangers kunnen via een tunnelcontainer passeren. De redactie van BON zal geregeld verslag gaan doen van de voortgang in de werkzaamheden aan de Van der Weijdenlaan en Guldemondvaart (fiets- en voetgangerstunnel).

Foto's redactie BON