19
me
'14

Stageband 'Adest Musica' te gast bij 'Swing mee met Bloom'.

Ook dit jaar organiseert popkoor Bloom, in samenwerking met de NOV een muzikaal zomerevenement! Dit zal plaats gaan vinden op zaterdag 14 juni van 14.00 tot 17.00 uur op het plein voor de “Witte Kerk” in Noordwijkerhout. Vorig jaar organiseerde Bloom 'Zing mee met BLOOM',...

waarbij het koor en publiek afwisselend diverse nummers zongen. Dit jaar is er gekozen voor een nieuw thema; “Swing mee met Bloom”.

Natuurlijk zal het koor een groot aantal ‘swingende’ popsongs ten gehore brengen maar Bloom is dit jaar niet alleen. Voor een muzikale en swingende samenwerking is de Stageband “Adest Musica” uit Sassenheim uitgenodigd om het publiek te laten genieten. De Stageband staat garant voor een flink aantal swingende nummers!

De Stageband van Drum- en showband Adest Musica is in november 1994 officieel van start gegaan en telt anno 2014 ongeveer 25 muzikanten. De instrumentale bezetting van de Stageband komt sterk overeen met die van een fanfare. Het programma bestond aanvankelijk uit lichte muziek die afkomstig was uit musicals, films en populaire muziek.

Sinds enkele jaren is daarnaast veel aandacht besteed aan Bigband- en swingmuziek. Zo af en toe wordt er een klein uitstapje gemaakt naar (licht) klassiek georiënteerd repertoire niet geschuwd. De Stageband staat onder de muzikale leiding van Marcus Kerpershoek.

Bloom hoopt u op 14 juni te zien! Reserveer alvast een plaatsje in uw agenda! Dit evenement is gratis.