Datum: 12-05-2021 - 18:35
19
me
'14

Daan de Kan koploper met 114 vissen.

Vrijdagavond 16 mei werd de 3de jeugdcompetitiewedstrijd van HSV de Arnoud gevist. De locatie was dit jaar voor de eerste keer bij de Waterzuivering aan de Leidsevaart. Het was deze avond mooi weer, maar in de schaduw was tegen het eind van de wedstrijd wel frisjes...

In de A groep is Daan de Kan tot nog toe een klasse apart dit jaar. Na drie wedstrijden heeft hij al 112 vissen gevangen en staat riant op kop in het klassement. Jordi van Denzen was echter de dagwinnaar deze wedstrijd. Vissend op staart ving Jordi 34 vissen met een totale lengte van 418 cm, wat nipt meer was dan de vangst van 383 cm van Daan de Kan. Sven Derksen ving deze avond 214 cm en steeg hiermee naar de derde plek in het klassement.  De stand in de A groep is als volgt:

Groep A:
1. Daan de Kan        1536 cm
2. Jordi van Denzen   997 cm
3. Sven Derksen        426 cm

In de B groep zijn de vangsten nog niet zo groot als in de A-groep, wat niet wegneemt dat er leuk vis gevangen word. De spanning in de B-groep is echter veel groter met iedere week een nieuwe winnaar en koploper in het klassement. De dagwinst werd deze avond door Lars Derksen gepakt die met een vangst van 152 cm steeg naar de vierde plek in het klassement op slechts 2 cm van David Schröder die door zijn vangst van 127 cm nu derde staat in het klassement. Dennis Rotteveel deed ook goede zaken voor het klassement en maakte een grote spong opwaarts met zijn vangst van 136 cm. De nieuwe koploper in het klassement is Caitlin Noordermeer die nipt meer ving dan Jens van Eeden, die nu tweede staat in het klassement. De stand in de B groep is als volgt:

Groep B:
1. Caitlin Noordermeer  331 cm
2. Jens van Eeden         314 cm
3. David Schröder         304 cm

De complete uitslagen zijn ook terug te vinden op internet: www.dearnoud.nl.

Foto PR