Datum: 01-07-2022 - 01:27
17
me
'14

58ste editie Avondvierdaagse op 2 juni van start

Dit jaar gaat alweer de 58ste editie van de Avondvierdaagse van start. Na vorig jaar 4 dagen heerlijk zonnig weer te hebben gehad, hopen we dit jaar op een herhaling hiervan. Van 2 t/m 5 juni 2014 gaat de Avondvierdaagse van start in het altijd gezellige Noordwijkerhout....

Er zijn weer mooie routes uitgezet van 5 en 10 km. 45 vrijwilligers zullen zich gaan inzetten om de wandeltocht veilig te laten verlopen. De scholen zijn al op de hoogte van dit prachtige evenement en zullen ook dit jaar weer in grote getalen aanwezig zijn.

Aansluiten bij deze prachtige stoet is uiteraard mogelijk. Je kunt je aanmelden bij het VVV-kantoor aan de Dorpsstraat in Noordwijkerhout of tussen 18.00 en 19.00 bij de familie Kints op Clemenshof 23 in Noordwijkerhout of op telefoonnummer 0252 - 37 46 09. De kosten tijdens de voorinschrijving zijn € 3,- per persoon. Uiteraard is inschrijven op het laatste moment ook nog mogelijk in de kantine van VVSB, kosten bedragen dan € 4,- per persoon.

We zijn altijd op zoek naar vrijwilligers! Help jij ons slechts 4 avonden per jaar om de kinderen veilig over te laten steken? Of wil je de organisatie ondersteunen? Ook zijn we op zoek naar iemand die het secretariaat wil gaan overnemen. Voor meer informatie kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Foto redactie BON.