Datum: 23-01-2022 - 20:12
15
me
'14

Vrijdag en zaterdag volop live muziek in Café van der Geest.

Vrijdag 16 mei en zaterdag 17 mei is er weer volop livemuziek in Café van der Geest en met voor een ieder wat wils. Vrijdag is er een bandjesavond met drie verschillende bandjes, El Barba Orkestra, Silent War en The Legs. Op zaterdag 17 mei organiseert Fm-events een Hollandse avond...

met veel Nederlandstalige artiesten, onder andere Danny Froger, Robert Leroy, Danny Nicolay, Willem Barth, John Medley.

Vrijdag 16 mei:
Bandjesavond met drie totaal verschillende bandjes:

El barba Orkestra, Silent War en The Legs. Toegang gratis, van 21.00 uur-01.30 uur.

El Barba Orkestra
Een band die voorliefde heeft voor Lounge, Good Vibes en Relaxing tunes. Vorig jaar in de zomer speelde ze hun eerste instrumentale optreden tijdens Loungefest. Bijna een jaar later is de band iets groter geworden en hebben ze een nieuwe zes koppige formatie. Met de nieuwe zangeres kunnen we een hoop nieuw werk verwachten!
facebook: https://www.facebook.com/elbarbaorkestra?fref=ts

Silent War
Na bijna een jaar in de oefenruimte te hebben gezeten stapt Silent War de oefenruimte uit om hun geluid kenbaar te maken bij het publiek. Van zweverige Indie tot knallende Postpunkrevival. Samen zorgen deze gasten voor een dynamische muur van geluid.
facebook: https://www.facebook.com/silentwarband?fref=ts

The Legs
Een driekoppige (hard)rockband die bezig zijn met een reputatie opbouwen door live shows te geven sinds begin 2013. Deze band is zeer energiek op het podium en met hulp van dynamiek, tempowisselingen, diversiteit in nummers en enthousiasme zijn The Legs zeker een band om live mee te maken.
facebook: https://www.facebook.com/thelegspage?fref=ts

Zaterdag 17 mei:
Fm-events organiseert Hollandse avond:

Deze avond organiseert FM-events een Hollandse avond in Café Van Der Geest! Met optredens van Danny Froger, Robert Leroy, Danny Nicolay, Willem Barth, John Medley en diverse gastoptredens! Voor meer informatie en kaartverkoop kijk op www.facebook.com/FME.nl of www.fm-events.nl.

Kaarten zijn ook verkrijgbaar aan de bar, Vink multimedia, Mix department store, Rolly golf Noordwijk en 19e hole Noordwijk voor € 12,50 in de voorverkoop. Aanvang 19.30-01.30 uur.