Datum: 25-01-2022 - 15:51
13
me
'14

Wethouders geven startsein voor Derde Beursvloer Bollenstreek.

Wethouders en vertegenwoordigers van de gemeente Noordwijkerhout (wethouder Bas de Haas), Lisse (wethouder Adri van Roon), Hillegom, Teylingen en Noordwijk hebben gezamenlijk op dinsdag 13 mei de website van de Beursvloer Bollenstreek 2014 gelanceerd. Daarmee gaven zij in het gemeentehuis van Noordwijkerhout...

het officiële startsein voor de aanmeldingsperiode. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf dit moment inschrijven voor de Beursvloer die op 12 november 2014 plaatsvindt in het Teylingen College, locatie Leeuwenhorst, in Noordwijkerhout. Klik hier voor de nieuwe website.

Verhandelen met gesloten beurs
De Beursvloer Bollenstreek is een gelegenheid waarbij bedrijven, verenigingen en  maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten en vraag en aanbod uitwisselen. Op de beursvloer worden materialen, diensten en menskracht verhandeld: maatschappelijke vraag en aanbod in de meest brede zin. De bedoeling is dat bedrijven, lokale overheden, scholen, maatschappelijke organisaties en vrijwilligersorganisaties elkaar ontmoeten en in een informele en dynamische sfeer matches maken. Wat de één over heeft of graag wil bieden, is voor de ander zeer gewenst. En dat alles met een gesloten beurs.

Eerder is op initiatief van de Lions Club Bollenstreek in 2010, in samenwerking met de drie gemeenten, Hillegom, Lisse en Noordwijkerhout, de eerste beursvloer gehouden. Gevolgd door een tweede beursvloer in 2012 waarbij ook de gemeente Teylingen aansloot. De resultaten van de vorige beursvloeren waren: in 2010 werden 117 matches gemaakt en in 2012, 112 matches. Reden temeer om in 2014 weer een Beursvloer te houden. Nu met vijf gemeenten te weten: Hillegom, Lisse, Noordwijkerhout, Teylingen en Noordwijk.

Foto´s redactie BON.