Datum: 17-09-2021 - 09:04
12
me
'14

Optreden koor Hatikwa (Korenslag) 24 mei in theaterzaal de Schelft.

De KBO-afdeling ‘Oud en Jong Actief’ organiseert voor haar leden en belangstellenden een klankvolle en gezellige afsluiting activiteitenseizoen op zaterdag 24 mei 2014 van 14.00-16.00 uur in de theaterzaal van de Schelft in Noordwijkerhout. Bij binnenkomst koffie, thee met wat lekkers. In de...

pauze een drankje en hapje.

Wij nodigden voor u uit het koor Hatikwa uit Hillegom ook bekend van TV in het programma Korenslag. Het koor bestaat uit 13 sopranen, 10 alten, 3 bassen en 2 tenoren, waarvan een sopraan ook pianiste is. De leeftijd ligt rond 50 jaar. Al zingend willen zij geloof, hoop en liefde uitdragen naar de mensen om hen heen.

In hun repertoire en dus in het programma staan: Hollandse meezingers, Beatlenummers, mooie hymnes en ook wat liedjes uit Israël, in het Nederlands en Engels.
Naast het samen zingen vanuit een zuivere noot staan gezelligheid en ook betrokkenheid met elkaar voorop bij Hatikwa.

U bent van Harte Welkom!

Toegangskaarten:
Leden Oud en Jong Actief kunnen op vertoon van hun KBO-lidmaatschapskaart persoonlijk één gratis toegangskaart afhalen vanaf 1 mei 2014 bij:
•mevr.Riet Schrama, Parallelweg 53. Robijn-Staete Noord
•mevr. Nel Ruiter, Pilarenlaan 4 – B 11, Puyckendam
•VVV-Noordwijkerhout, Dorpstraat 6.

Niet-leden kunnen toegangskaarten voor deze bijzondere voorstelling bij betaling à € 5,- ook afhalen bij bovengenoemde adressen.

Foto PR