07
me
'14

C.V. De Duinknijnen en V.V. van Nispen organiseren autopuzzelrit.

Zaterdag 10 mei is het weer zover, dan organiseren Carnavalsvereniging de Duinknijnen i.s.m. Voetbalvereniging Van Nispen hun jaarlijkse gezellige autopuzzelrit. Deze puzzelrit zal een ieder weer in het donker door de streek laten rijden, waarbij natuurlijk de vragen over de Duinknijnen...

en/of Van Nispen niet zullen ontbreken. Vergeet dan ook zeker niet uw carnavalsboekje mee te nemen. Er zal dan ook weer veel hilariteit zijn deze avond. Voor de beste, of gelukkigste, zijn er deze avond weer mooie prijzen te winnen. De locatie is de kantine van van Nispen (de Spil) aan de Sportlaan in De Zilk, die open zal zijn vanaf 18.30u.

De belangrijke uitleg zal zijn om 19.00u, dus kom op tijd, want tijdens de uitleg krijgt u dingen te horen die weleens van groot belang kunnen zijn tijdens de puzzelrit. De rit zelf zal om klokslag 19.30u van start gaan. Het inschrijfgeld is slechts € 10,- per auto. Na de rit is er een gezellige Zilkse avond waarbij de loterij met mooie prijzen natuurlijk niet zal ontbreken.

Op deze avond zullen de foto's van het complete carnaval getoond worden via de beamer, dus kan een ieder alle mooie herinneringen van dit geweldige carnavalsjaar naar boven halen. De Spil zal zijn deuren sluiten om 01.00u.

De Duinknijnen en van Nispen zijn er weer klaar voor, u ook? Voor de laatste info kijkt u natuurlijk op www.duinknijnen.nl, ons Duinknijnen Facebook en/of Twitter.