Datum: 11-08-2020 - 03:17
03
me
'14

Guusje Schuit ontvangt eerste single van Dries Roelvink. (foto's + videoclip single)

Guusje Schuit, 11 jaar uit Noordwijkerhout en bekend van The Voice Kids seizoen 3, presenteerde zaterdagmiddag 3 mei haar eerste single “Lied voor Mama”. Zanger Dries Roelvink overhandigde Guusje haar eerste single en wenste haar daarbij natuurlijk heel veel succes. Guusje maakte...

afgelopen seizoen bij The Voice Kids 3 met haar opgewekte persoonlijkheid, frisse uiterlijk en bijzondere stemgeluid een dusdanige indruk dat dit inmiddels heeft geresulteerd in een mooie single, geschreven door Gene Travis.

Deze single is een ode aan alle moeders en is net voor Moederdag met een grootse releaseparty in Café Van der Geest gelanceerd. Naast het optreden van Dries Roelvink trad ook Voice of Holland deelnemer en Noordwijkerhouter Collin de Vries met een aantal nummers op.

Natuurlijk trad Guusje zelf ook verschillende keren op waarbij ze haar eerste single “Lied voor Mama” diverse keren ten gehore werd gebracht. Ook werd de mooie videoclip, opgenomen in het mooie Keukenhof, op deze middag getoond. Guusje liep (net als haar vader Henk en moeder Brigitta en zusje Isa) apetrots rond op haar releaseparty en signeerde de singles die gekocht werden door vele bezoekers van de party.

De single "Lied voor Mama" is via internet te downloaden via de bekende kanalen, maar ook voor € 5,- te koop bij Vink Multimedia in de Dorpsstraat, bij Style by Wendy´s in de Havenstraat en het VVV in de Dorpsstraat.

Foto's releaseparty redactie BON.


De officiële videoclip van Guusje Schuit met "Lied voor mamma".