Datum: 19-04-2021 - 11:35
01
me
'14

Heeft u altijd al (beter) willen tennissen? Doe mee met kennismakingslessen tennis voor 55+.

Wie heeft nog nooit de behoeft gehad om lekker te bewegen? Mensen zijn van nature bewegers en steeds weer wordt bewezen dat bewegen op hoge leeftijd bevorderlijk is voor een gezonde oude dag. Geen geheugentraining kan op tegen de kracht van een uurtje bewegen...

Bewegen houdt je vitaal!
Tennisschool de Boekhorst, Changing Experience, TV De Boekhorst en Noordwijkerhout in Beweging hebben de handen ineengeslagen voor een mooi initiatief om de 55+ ers in beweging te krijgen. Ewout Hinnen van de Tennisschool en Jack Edelaar van Changing Experience hebben elkaar gevonden in een unieke samenwerking. De één heeft verstand van tennissen, de ander van optimaal bewegen. Samen gaan zij zorgen voor een enorm goede, interessante en vooral ook leuke en gezellige reeks tennislessen. Hierbij krijgt u niet alleen de tennissport (beter) onder de knie, maar leert u ook uw lijf beter in te zetten in de dagelijkse bewegingen.

Zij gebruiken een methode die ISA heet en die allereerst uitgaat van de natuurlijke beweging en kracht van mensen vóórdat er gekeken wordt naar de techniek van een sport. Het bewegen in spelvorm is voor veel mensen zoveel leuker dan droge oefeningen aan een fitness apparaat of het monotone lopen, zwemmen of fietsen. Tenslotte draait het vooral om het plezier dat mensen beleven aan het bewegen waardoor ze blijven bewegen.

TV De Boekhorst en Noordwijkerhout in Beweging ondersteunen dit initiatief van harte en zorgen er zo voor dat de kosten laag blijven. Voor slechts € 75,00 volgt u 10 lessen van maar liefst 1,5 uur. Er wordt ongeveer 45 minuten getraind om beter te bewegen en vervolgens wordt er 45 minuten in wedstrijdvorm gespeeld om dit toe te passen. Ideaal voor mensen die willen beginnen aan een sport die tot op hoge leeftijd beoefend kan worden en enorm veel gezelligheid kent.

De lessen starten op donderdag 15 mei en gaan door tot 17 juli. Van 10.00 – 11.30 uur. Inschrijven kan via de website van Noordwijkerhout in Beweging. Of u belt of sms’t naar 06-54246728 (Jack Edelaar) of naar 06-10772804 (Ewout Hinnen).