30
apr
'14

Jumble Sale weer goed verlopen.

Rond half 9 werd de rommelmarkt rond de witte kerk geopend. Gelijk werd er goed verkocht. Het was alweer de 53 keer dat de Jumble Sale georganiseerd werd door de Noordwijkerhoutse Scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest. Na weken van voorbereiding was dan eindelijk de dag...

aangebroken, om 6 uur 's ochtends verzamelden de leiding, en besturen van de groepen om te beginnen met opbouwen. Rond 7 kwamen de scouts om ook te helpen met het inruimen en bemannen van de kraampjes.

Rond half 9 stond alles klaar om te beginnen en kon de verkoop starten. Al vanaf het eerste uur was het goed druk op de markt en werd er goed verkocht. Rond 16:00  uur begon het opruimen en werd het gebied rond de witte kerk weer netjes achtergelaten. Terwijl de leiding verder gingen met opruimen, kregen de kinderen een ijsje en mochten ze daarna, na een vermoeiende dag, naar huis. Ondertussen was alles rond de witte kerk opgeruimd.

Nadat ook alles in het clubhuis was opgeruimd, werd het tijd voor de traditionele nasi-maaltijd. Toen iedereen zijn buikje gevuld had, werd er bekend gemaakt dat we wederom dit jaar een goed bedrag opgehaald hebben met de rommelmarkt en de stroopwafelverkoop. Hierdoor hebben we ook dit jaar weer genoeg geld voor onderhoud aan het clubhuis, waardoor we de contributie zo laag kunnen houden. Na nog een drankje gedaan te hebben op het clubhuis droop iedereen af om na een vermoeiende dag zijn bed in te kruipen.

De groepen kunnen terugkijken op een leuke dag zonder enige problemen en bedanken alle vrijwilligers voor het gedane werk. Ook bedanken ze de inwoners van Noordwijkerhout voor het inleveren of kopen van de spullen. Altijd op de hoogte blijven wat voor leuke dingen de scoutinggroepen Bostreno en Bronsgeest organiseren? Volg ze dan via Facebook: Bostreno via www.facebook.com/scoutingbostreno en de Bronsgeest via www.facebook.com/scoutingbronsgeest.

Foto's PR