Datum: 11-08-2020 - 02:12
28
apr
'14

Guusje Schuit promoot eerste single met optreden op Koningsdag. (filmpje)

Guusje Schuit, 11 jaar uit Noordwijkerhout en bekend van The Voice Kids seizoen 3, presenteert zaterdagmiddag 3 mei aanstaande haar eerste single “Lied voor Mama”. Guusje maakte bij The Voice Kids seizoen 3 met haar opgewekte persoonlijkheid, frisse uiterlijk en bijzondere...

stemgeluid een dusdanige indruk dat dit inmiddels heeft geresulteerd in een mooie single, geschreven door Gene Travis.

Deze single is een ode aan alle moeders en gaat voor Moederdag gelanceerd worden op zaterdag 3 mei aanstaande met een grootse releaseparty (iedereen is welkom, gratis entree) van 16.00 uur tot 18.00 uur in Café Van der Geest te Noordwijkerhout met een aantal leuke artiesten, waaronder Dries Roelvink.

Bij deze single hoort uiteraard een mooie videoclip, opgenomen in ons mooie Keukenhof. De videoclip wordt op de releaseparty gepresenteerd. "Lied voor Mama" is al te downloaden via de bekende kanalen.

Op Koningsdag gaf Guusje een optreden in ons dorp en zong ze haar single voor een enthousiast publiek op het podium voor de Witte Kerk. Op de vrijmarkt nam Guusje samen met haar vriendin en vader de promotie van de single zelf ter hand en verkocht al diverse singles voor het verkoopbedrag van € 5,- per stuk.

De single is nu ook al te koop bij Vink Multimedia in de Dorpsstraat, bij Style by Wendy´s in de Havenstraat en het VVV in de Dorpsstraat.

Filmpje en foto redactie BON.


Foto BON