Datum: 02-10-2023 - 06:59
26
apr
'14

Vrijwilligers Sint Victorparochie in het zonnetje gezet.

Vrijdagavond hield de Sint Victorparochie wederom hun jaarlijkse bindingsavond voor alle vrijwilligers van deze parochie in het Victorhuis. Met een gezellige avond werden de vrijwilligers bedankt voor hun inzet van het afgelopen jaar. De harde werkers kregen een overheerlijk buffet...

voorgeschoteld en daarna was het gezellig nog even napraten onder het genot van een drankje. Dit was ook meteen een mooi moment om al deze 100 vrijwilligers (ook voor een aantal niet aanwezigen) te bedanken. Een aantal daarvan werden dit jaar extra in het zonnetje gezet door pastor Henk de Groot. In totaal werden tien mensen naar voren geroepen om een bloemetje, een flesje wijn en het applaus in ontvangst te nemen.

Al deze tien vrijwilligers stoppen met bepaalde werkzaamheden omdat hun werkgroep ophoudt te bestaan of dat men iets anders wil gaan doen. Maar er zijn ook vrijwilligers die helaas om gezondheidsredenen moeten stoppen met het vrijwilligerswerk.

Van de Joviejopa-groep werden Hannie Helsloot, Rita Berruti en Margo Beukema (laatste niet aanwezig) in het zonnetje gezet. Bij de sleutelgroep waren het Iris Loos, Nicole Disseldorp en Corine Warmerdam (allen niet aanwezig). Van de Vormselgroep werden Joke Hulseboch en Diana Duivenvoorden (laatste niet aanwezig) op de voorgrond gezet. De niet aanwezige vrijwilligers krijgen de bloemen en de fles wijn alsnog thuis bezorgd.

Last but not least werden Ger en Herman Leenderts nog eens extra in het zonnetje gezet, na jaren van heel veel vrijwilligerswerk moeten zij helaas om gezondheidsredenen afstand nemen van het vrijwilligerswerk voor de Sint Victorparochie. Ook voor dit echtpaar waren er bloemen, een fles wijn en een groot applaus van de andere aanwezige vrijwilligers.

Al deze tien mensen werden terecht in het zonnetje gezet op vrijdagavond 25 april, hulde aan al deze top-vrijwilligers.

Foto's redactie BON.